Verkoopmedewerker Fanshop


Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters.

Voor één van onze fanshops zoeken wij per direct een enthousiaste, pro-actieve Verkoopmedewerker (op basis van oproep).

Rotterdam

op basis van oproep

MBO

Feyenoord Rotterdam

Jij bent hét gezicht van de shop. Jouw open persoonlijkheid en commerciële drive zorgen ervoor dat de klant uitstekend geholpen wordt en met een tevreden gevoel en een glimlach de deur uitloopt. Door jouw affiniteit met Feyenoord en jouw enthousiasme voor de retail begrijp jij de wensen van de klant en weet jij hierop in te spelen. Jouw doel is een zo hoog mogelijke klanttevredenheid!

Je werkzaamheden bestaan vooral uit het verkopen van Feyenoord artikelen, het uitvoeren van kassawerkzaamheden, het bieden van ondersteuning bij het inrichten van de winkel en het bestellen van artikelen. Jij steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt voor een optimale presentatie van de Feyenoord artikelen én een nette en verzorgde shop. Jij weet wat het verschil is tussen afrekenen en verkopen!

Wij vragen:

Een opleiding op minimaal MBO-niveau. Gemotiveerde Studenten op HBO-niveau of MBO niveau 4 worden ook gevraagd te reageren. Ervaring in een retail shop is een pré.
Je bent meerdere dagen per week beschikbaar en bereid om ook in de weekenden en op feestdagen te werken.

Wij bieden:

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd.
Een boeiende functie in een dynamische omgeving.

Sollicitaties:

Interesse in deze leuke functie? Reageer dan op deze vacature door je CV met je motivatie/sollicitatiebrief in te sturen via de sollicitatiepagina.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Directiesecretaresse

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Oproepkracht

Verkoopmedewerker Fanshop

Rotterdam

op basis van oproep

MBO

Feyenoord Rotterdam