Verkoopmedewerker Fanshop


Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters.

Rotterdam

op basis van oproep

MBO

Feyenoord Rotterdam

Voor onze Fanshops in Rotterdam zoeken wij per direct een ervaren verkoopmedewerker Fanshop op basis van oproep.

Jij bent het gezicht van de shop. Jouw open persoonlijkheid en commerciële drive zorgen ervoor dat de klant uitstekend geholpen wordt en met een tevreden gevoel en een glimlach de deur uitloopt. Door jouw affiniteit met Feyenoord en jouw enthousiasme voor de retail begrijp jij de wensen van de klant en weet jij hierop in te spelen. Jouw doel is een zo hoog mogelijke klanttevredenheid!

Je werkzaamheden bestaan vooral uit het verkopen van Feyenoord artikelen, het uitvoeren van kassawerkzaamheden, het bieden van ondersteuning bij het inrichten van de winkel en het bestellen van artikelen. Jij steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt voor een optimale presentatie van de Feyenoord artikelen én een nette en verzorgde shop.

Wij vragen:

Jij bent een enthousiaste en gemotiveerde Verkoopmedewerker die affiniteit heeft met Feyenoord. Ervaring in een retail shop of het volgen van een opleiding richting detailhandel is een pré. Je bent meerdere dagen per week beschikbaar en bereid om ook in de weekenden en op feestdagen te werken.

Wij bieden:

Een boeiende functie in een dynamische omgeving, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd.

Sollicitaties:

Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan op deze vacature door je CV en motivatiebrief voor 20 oktober 2019 in te sturen via de sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Webanalytics & SEO Specialist

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

MinMax

Magazijnmedewerker Fulfillment 32 - 40 uur

Spijkenisse

32 tot 40 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

MinMax

Magazijnmedewerker Fulfillment 6 - 40 uur

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Oproepkracht

Verkoopmedewerker Fanshop

Rotterdam

op basis van oproep

MBO

Feyenoord Rotterdam