Verkoopmedewerker


Feyenoord (anno 1908) is een van de grootste voetbalclubs in Nederland en geniet ook internationaal grote bekendheid. Om structureel mee te doen om de bovenste posities in de Eredivisie en zich te kwalificeren voor en te overwinteren in de Europese competities investeert Feyenoord in het versterken van de organisatie. Sportief succes moet hand in hand gaan met de bedrijfseconomische ontwikkeling van de club. Voor onze Feyenoord Fanshop Stadion zoeken wij per direct een gedreven, enthousiaste en gemotiveerde Verkoopmedewerker (16 uur per week).

Rotterdam

16 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

Ben jij een echte Feyenoorder die graag het gezicht wil zijn van één van de Fanshops? Dan komen wij heel graag met jou in contact. Jouw open persoonlijkheid en commerciële drive zorgen ervoor dat de klant uitstekend geholpen wordt en met een tevreden gevoel en een glimlach de deur uit loopt. Door jouw enthousiasme voor retail begrijp jij de wensen van de klant en weet je hierop in te spelen. Jouw doel is een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het verkopen van Feyenoord artikelen, het uitvoeren van kassawerkzaamheden, het bieden van ondersteuning bij het inrichten van de winkel en het bestellen van artikelen. Jij steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt voor een optimale presentatie van de Feyenoord artikelen én een nette en verzorgde shop. Jij weet het verschil tussen afrekenen en verkopen en schroomt niet om met de supporters een praatje te maken over ons favoriete onderwerp: Feyenoord!

Wij vragen:

Een leergierig persoon die geen uitdaging uit de weg gaat met een opleiding op minimaal MBO-niveau. Je bent meerdere dagen per week beschikbaar, ook in de weekenden en op feestdagen.

Wij bieden:

“Een plaatsje in de zon waar je zo gezellig zit”
- goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
- een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd.
- een boeiende functie in een dynamische omgeving.
- personeelskorting op veel artikelen in de shop.

Sollicitaties:

Interesse in deze leuke functie? Reageer dan op deze vacature door je CV met motivatie-/sollicitatiebrief in te sturen via de sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

MinMax

Receptionist(e)

Rotterdam

32 tot 40 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Medewerker Spoelkeuken

Rotterdam

40 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Verkoopmedewerker

Rotterdam

16 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Business Application Consultant

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam