Topsportkok


Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Feyenoord Rotterdam maakt gebruik van de faciliteiten van Stadion Feijenoord.

Feyenoord Academy is een belangrijk onderdeel van Feyenoord Rotterdam en richt zich op het leveren van een op maat gesneden topsport(dag)opleiding, waarbinnen spelers zich onder optimale omstandigheden ontwikkelen tot profvoetballer met als doel Feyenoord 1.

Voor de Academy zoeken wij per direct een ervaren: TOPSPORTKOK

Wil jij koken voor topsporters en leidinggeven aan de keuken op de Feyenoord Academy, reageer dan op deze vacature!

Rotterdam

24 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het in een topsportomgeving bedenken, verzorgen en bereiden van inspirerende maaltijden en tussendoortjes volgens de geldende wet- en regelgeving met als doel bij te dragen aan een topfitte en gezonde topsporter.

Naast het bereiden van gerechten voor topsporters en het inspireren van collega’s als het gaat om voeding in een topsportomgeving, koop je zelf jouw producten in en beheer je het budget van de keuken. Je stelt een kwaliteitshandboek op en je geeft voorlichting over voeding aan collega’s en topsporters.

Verder ben je verantwoordelijk voor het invullen van de daglijsten HACCP en zorg je ervoor dat er optimaal samengewerkt wordt met de voedingsdeskundige en de medische staf.

Wij vragen:

Een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau en aantoonbare werkervaring van minimaal 5 jaar in een soortgelijke functie op topsportniveau. Je voldoet aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant- kwaliteit- en resultaatgericht. Verder ben je creatief, accuraat en sociaal vaardig en presteer je goed onder druk.

Wij bieden:

- goede primaire - en secundaire arbeidsvoorwaarden.
- een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd.
- een boeiende functie in een dynamische omgeving

Sollicitaties:

Ben jij deze enthousiaste collega met topsportmentaliteit en passie voor het vak? Reageer dan uiterlijk 17 december 2019 op deze vacature via de sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Stagiair met vergoeding

Stagiair E-commerce

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Stagiair met vergoeding

Stagiair Feyenoord Soccer Schools

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Topsportkok

Rotterdam

24 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Projectcoördinator Marketing Technology

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam