Teamleider Welzijn


Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Aan die supporters en de stad Rotterdam heeft de club veel te danken. Al jarenlang zet Feyenoord zich dan ook in om voor de stad, haar inwoners en de Feyenoord-supporters iets terug te doen. Met een focus op Rotterdam-Zuid én jongeren voorziet Feyenoord jaarlijks duizenden mensen van het spreekwoordelijke duwtje in de rug op het gebied van sport, onderwijs en werkgelegenheid. Dat gebeurt vanuit de Afdeling Maatschappelijke Zaken ondersteund door de Feyenoord Foundation.

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Ter versterking van de afdeling Maatschappelijke Zaken zoeken wij per direct een gedreven Teamleider Welzijn (fulltime).


In deze functie geef je leiding aan een team van medewerkers, dat zich bezig houdt met het stimuleren van positief gedrag bij zowel supporters als jongeren in de omliggende wijken van De Kuip. Onder de noemer ‘Sportief Supportersbeleid’ motiveren we supporters tot een gezonde en verantwoorde leefstijl. In de wijken zijn en gaan we aan de slag met jongeren ter versterking en verbetering van hun toekomstperspectief. Daarmee leveren we tevens een belangrijke bijdrage aan de wijkveiligheid.


Onder leiding van de Manager Maatschappelijke Zaken ontwikkel en bewaak je jaarplannen en budgetten. Je bent verantwoordelijk voor het aanvragen en verantwoorden van subsidies.

Wij vragen:

Jij bent een gedreven en enthousiaste HBO-er met een passie voor Feyenoord, sport en maatschappelijke ontwikkeling en je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een sportieve omgeving. Rotterdam-Zuid is bekend terrein voor je en je spreekt de taal van de mensen die er wonen.


Je bent een uitstekende netwerker en signaleert kansen in de markt. Jij bent iemand die durft te denken in kansen en open staat voor verandering. Je hebt contacten binnen het maatschappelijke werkveld op Rotterdam-Zuid.

Wij bieden:


  • een enorm gevarieerde job in een dynamische club waar geen dag hetzelfde is;

  • een uitdagende werkomgeving met de leukste collega’s waarin veel ruimte is voor eigen initiatief;

  • prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uiteraard een seizoenkaart.

Sollicitaties:

Zie jij in jezelf een Teamleider Welzijn met sociaal-maatschappelijke vaardigheden? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatiebrief en je CV uiterlijk 25 februari 2019 in via de sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Teamleider Welzijn

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Buurtcoach

Rotterdam

40 uur per week

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Partymanager

Rotterdam

40 uur per week

MBOHBO

Stadion Feijenoord

Medewerker

Elektromonteur

Rotterdam

40 uur per week

MBO

Stadion Feijenoord

Medewerker

Teamleider Sales & Online Marketing

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Oproepkracht

Verkoopmedewerker Fanshop

Rotterdam

op basis van oproep

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam