Teamleider Sales & Online Marketing


Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters.

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Voor de afdeling Marketing zoeken wij per direct een pro-actieve en gedreven Teamleider Sales & Online Marketing (fulltime).


Je hebt een duidelijke en overtuigende visie en beschikt over leidinggevende capaciteiten op een marketingafdeling. Online Marketing zit in je DNA, je hebt een commerciële drive, bent resultaatgericht en presteert goed onder druk. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan naar deze functie!


In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:  • het behalen van omzetdoelstellingen door toename in beleving, loyaliteit en verkoopstimulering van tickets (seizoenkaartcampagne en losse kaartverkoop), merchandising, (publieks)catering, rondleidingen, Feyenoord Soccer Schools en overige producten en diensten van Feyenoord.

  • het initiëren, coördineren en aansturen (aanjagen) van (online) marketingacties en -campagnes, die gericht zijn op het opbouwen van een relatie (in de breedste zin) met zoveel mogelijk (zakelijke) supporters.

  • het opstellen van de jaarlijkse groeidoelstellingen en vertalen naar ambitieuze en realiseerbare plannen.

  • het rapporteren van analyses en onderzoeken, vertaald naar bruikbare management informatie.

  • het beheren en realiseren van het eigen deelbudget.

  • het ontwikkelen en verder professionaliseren van het team Sales & Online Marketing binnen het traject van digitale transformatie en bijbehorende adviesfunctie.


Je stuurt 6 medewerkers aan; je werkt nauw samen met je collega Teamleiders en legt verantwoording af aan de Marketing Manager.

Wij vragen:

Een gedreven en enthousiaste HBO-er met een relevante commerciële opleiding en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je voldoet aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant-, kwaliteit- en resultaatgericht. Verder ben je commercieel gericht, creatief, initiatiefrijk en een teamspeler. Je kunt planmatig werken en je beschikt over relevante kennis op het gebied van marketingcommunicatie en evenementenmarketing. Verder heb je ervaring in leidinggeven en een overtuigende visie, waarvoor je anderen enthousiast weet te krijgen.

Wij bieden:


  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd.

  • een boeiende functie in een dynamische omgeving.

Sollicitaties:

Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan vóór maandag 25 februari 2019 op deze vacature door jouw CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Teamleider Welzijn

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Buurtcoach

Rotterdam

40 uur per week

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Partymanager

Rotterdam

40 uur per week

MBOHBO

Stadion Feijenoord

Medewerker

Elektromonteur

Rotterdam

40 uur per week

MBO

Stadion Feijenoord

Medewerker

Teamleider Sales & Online Marketing

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Oproepkracht

Verkoopmedewerker Fanshop

Rotterdam

op basis van oproep

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam