Stagiair Internationale Relaties


Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters.

Rotterdam

32 tot 40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Als stagiair op de afdeling Internationale Relaties ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van ondersteunende werkzaamheden bij de voorbereiding en uitvoering van internationale activiteiten in binnen- en buitenland op het gebied van kennisuitwisseling met betrekking tot voetbal en talentontwikkeling. • Je bent actief betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van groepsontvangsten in Nederland, waaronder het ontvangen van internationale coaches en (jeugd)teams.

 • Daarnaast ondersteun je de collega’s op de afdeling bij de voorbereiding op activiteiten in het buitenland en denk je mee over een optimale invulling en uitstraling.

 • Jij ondersteund ook bij het maken van beeld- en tekstmateriaal van de Internationale activiteiten van Feyenoord.

 • Tot slot draag je bij aan (markt)onderzoek van buitenlandse markten waarin Feyenoord actief is of potentieel actief kan zijn. Hierbij voorzie jij je collega’s van relevante inzichten en signaleer jij verbanden die van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Wij vragen:

Je bent een gedreven en enthousiaste HBO student en hebt affiniteit met topsport en ondernemerschap. Je bent proactief, nauwkeurig, je neemt initiatief en je bent een harde werker. Eventuele ervaring in een dynamische omgeving zoals een Betaald Voetbal Organisatie en/of het organiseren van evenement kan worden aangemerkt als een pré. • Je bent beschikbaar voor de periode van september tot en met januari (geen afstudeerstage).

 • Je studeert aan een HBO-opleiding in de richting (sport)marketing, commerciële economie en/of international business (management).

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect in woord en geschrift. Het beheersen van één of meer andere talen is een pre.

 • Ervaring met Photoshop en/of een videobewerkingsprogramma is een pre.

Wij bieden:


 • Een stage voor 32-40 uur per week met een stagevergoeding.

 • Je komt terecht in een enthousiast en gedreven team met collega’s die jou een boeiende leeromgeving bieden.

 • Uitstekende kansen om jouw (internationale) netwerk binnen de voetbalsport te vergroten.

Sollicitaties:

Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan vóór 7 juni 2019 op deze vacature via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatiebrief.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Gebouwbeheerder Varkenoord

Rotterdam

40 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

Stagiair met vergoeding

Stagiair Internationale Relaties

Rotterdam

32 tot 40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam