Stagiair Feyenoord Soccer Schools


Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Feyenoord Rotterdam N.V. maakt gebruik van de faciliteiten van Stadion Feijenoord N.V..

Feyenoord Rotterdam N.V. en Stadion Feijenoord N.V. zijn twee aparte rechtspersonen, echter werken zij vanuit één afdeling Marketing.

Ter versterking van de afdeling Marketing zoeken wij voor de periode februari 2020 - juli 2020 een pro-actieve en gedreven:
Stagiair Feyenoord Soccer Schools (32-40 uur per week)

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Als stagiair Feyenoord Soccer Schools ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van ondersteunende (marketing)werkzaamheden voor de organisatie van evenementen van Feyenoord Soccer Schools, de commerciële voetbalschool van Feyenoord.
• Je levert een bijdrage aan de voorbereiding van de Clinics, Talenttrainingen en Soccer Camps die Feyenoord Soccer Schools organiseert.
• Daarnaast ben je betrokken bij de uitvoeringen van de trainingsactiviteiten en fungeer je als aanspreekpunt namens de organisatie.
• Je onderhoudt het contact met de (interne) klant en draagt tevens bij aan de communicatie- en mediaplanning van de activiteiten.

Jouw profiel:
Je hebt een passie voor sport en marketing. Je bent pro-actief, nauwkeurig, je neemt initiatief en je bent een harde werker. Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal en je bent communicatief vaardig. Het werken in een team spreekt je aan, maar je kunt ook prima zelfstandig werken.

Wij vragen:

• Je bent beschikbaar voor de periode van februari 2020 – juli 2020. (Geen afstudeerstage).
• Je studeert aan een HBO-opleiding in de richting Marketing, Sportmarketing, Communicatie en/of Leisure Management.

Wij bieden:

Wij bieden:
• Een stage voor 32-40 uur per week met een stagevergoeding.
• Je komt terecht in een enthousiast en gedreven Marketingteam en een boeiende leeromgeving waarin geen dag hetzelfde is.

Sollicitaties:

Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan vóór zaterdag 14 december 2019 op deze vacature via de sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Stagiair met vergoeding

Stagiair E-commerce

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Stagiair met vergoeding

Stagiair Feyenoord Soccer Schools

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Topsportkok

Rotterdam

24 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Projectcoördinator Marketing Technology

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam