Sales Marketeer B2B (tijdelijk)


Voor de afdeling Marketing & Digitale Media zoeken wij per februari tot en met juni 2020, i.v.m. zwangerschapsverlof van onze collega, een gedreven, proactieve Sales B2B Marketeer.

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Vind jij het een sport om resultaat te behalen uit jouw marketing initiatieven? Heeft de zakelijke markt geen verrassingen voor jou? In de functie van Sales Marketeer B2B bedenk je verkoop stimulerende acties voor onze zakelijke tak. Deze ga je zelf op een creatieve- en resultaatgerichte manier gaat uitzetten in de markt. Hierbij monitor je nauwkeurig het resultaat en stuur je bij waar nodig.

Je hebt ervaring met zowel online- als offlinemarketing en weet welke kanalen je kunt inzetten voor optimaal resultaat. Je bent creatief en in staat “out of the box” te denken, waardoor je met verrassende concepten kunt komen en we onze zakelijke kalender kunnen blijven vernieuwen. Schakelen met een designbureau is niet nieuw voor jou en je bent bekend met het coördineren van druk- en printwerk. Het uitbreiden van onze database spreekt je aan, het benaderen van de juiste groep, op het juiste moment, met de juiste boodschap is iets waar je je graag op wilt richten.

In deze functie werk je zeer nauw samen met de content creator B2B en de afdeling Sales. Je bent de spil tussen Marketing & Sales en het is aan jou om de grote lijnen en zakelijke doelen te helpen realiseren. Daarbij stel je de juiste prioriteiten, en bewaak je planningen en deadlines nauwkeurig. Daarnaast kom je proactief met ideeën om de verkoop zoveel mogelijk te stimuleren.


Taken:
• Verantwoordelijk voor het bedenken, initiëren, uitwerken en uitvoeren van verkoop stimulerende acties t.b.v. Verkopen Club en Stadion (o.a. Business segment, FBC, De Kuip Meetings & Events, Brasserie De Kuip).
• Inplannen en coördineren van werkzaamheden/content m.b.v. B2B content kalender.
• Het aanvragen en controleren van mailings.
• Het aanvragen van printwerk of online uitingen via een extern bureau.
• Het proactief en reactief bewerken en vaststellen van relevante doelgroepselecties ter input van de commerciële activiteiten.
• Initiatief nemen om vernieuwende en spraakmakende actiemechanismen ter verbreding en verdieping van de Feyenoord-database te ontplooien.
• Het actief monitoren van de zakelijke resultaten en hier tijdig op inspringen.
• Opleveren periodieke voortgang- en resultatenrapportage.
• Beheren en realiseren van het eigen deelbudget (realistisch en passend binnen de jaarplannen).
• Beheer en onderhoud van het verkoop- en promotiemateriaal (gedrukt en online).
• Bedenken, initiëren en uitvoeren van cross-sell acties met andere afdelingen.

Wij vragen:

Een enthousiaste HBO/WO-er met aantoonbare werkervaring op het gebied van B2B marketing & sales. Werkervaring in een dynamische omgeving zoals een Betaald Voetbal Organisatie is een pré maar geen vereiste.
Verder ben je proactief, oplossingsgericht, analytisch, nauwkeurig en gericht op resultaat. Je werkt in een topsportomgeving, dus wilt je werk iedere dag weer beter doen. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent een echte teamspeler, enthousiast, positief en weet van aanpakken. Je wilt winnen en bent ambitieus.

Wij bieden:

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een contract voor bepaalde tijd en een gevarieerde job in een drukke, dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.

Sollicitaties:

Kom jij ons team Marketing & Digitale Media tijdelijk versterken? Reageer dan vóór
23 november 2019 op deze vacature via de sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Sales Marketeer B2B (tijdelijk)

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Stagiair met vergoeding

International Relations Intern / Stagiair Internationale Relaties

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Stagiair met vergoeding

Stagiair Feyenoord Soccer Schools

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Stagiair met vergoeding

Stagiair Afdeling Partnerships

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Stagiair met vergoeding

Stagiair Eventmarketeer

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Webanalytics & SEO Specialist

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam