Projectleider Publiekscatering


Onze publiekscatering is een essentieel onderdeel van de thuiswedstrijden van Feyenoord, het Nederlands elftal en de grootschalige evenementen die in het Stadion Feyenoord plaatsvinden.
De catering is van grote invloed op de beleving en waardering van onze bezoekers. Daarom zijn wij op zoek naar een energieke collega die bekend is met deze 'tak van sport' en één van Rotterdams grootste iconen op zijn cv wilt zetten.

Rotterdam

40 uur per week

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam

De functie:

Je bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de uitzendkrachten en leveranciers tijdens wedstrijden en (grote) evenementen. Je controleert op de uitvoering van de medewerkers en signaleert tijdig problemen en obstakels die je net zo makkelijk weer kunt oplossen. Je ondersteunt de Teamleider Publiekscatering bij de werkvoorbereiding en uitvoering van alle dag-, partij- en wedstrijdexploitatie.
Je bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en je begeleidt vanuit je functie verschillende leveranciers tijdens op- en afbouw of tijdens het evenement.
Je zet jezelf altijd maximaal in om bij te dragen aan een continue verbetering en innovatie van onze publiekscatering; of het nu gaat om een concert, festival of thuiswedstrijd van Feyenoord. Je signaleert mogelijke knelpunten in het proces en doet verbeter- en efficiency voorstellen.

Wij vragen:

Je bent gedreven, enthousiast en hebt ervaring met leidinggeven in de hospitality- of horecabranche, met name de Fast Service. In deze richting heb jij hbo werk- en denkniveau maar minimaal een mbo-opleiding afgerond. Jij hebt geen probleem met wisselende werktijden zoals avonden en weekenddagen. Je hebt oog voor detail, je werkt gestructureerd en planmatig, je bent stressbestendig, representatief en bent niet bang de handen uit de mouwen te steken. Je vervult een belangrijke rol in een drukke, dynamische werkomgeving waarin de hectiek rondom wedstrijddagen en evenementen altijd voelbaar is. Het mooie aan het werken bij één van Rotterdams grootste iconen is echter: You’ll never work alone!

Wij bieden:

• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een contract voor bepaalde tijd dat bij goed functioneren wordt verlengd;
• Voordelen bij onze partners;
• Een gratis Feyenoord seizoenkaart en een tweede tegen fiscale bijtelling;
• Toegang tot de leeromgeving GoodHabitz om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk- en professioneel vlak;
• Een levendige functie in een omgeving waar écht geen dag hetzelfde is;
• De mooiste werkplek van Rotterdam.

Sollicitaties:

Reageer dan voor 25 november 2022 op deze vacature via de sollicitatielink. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de recruiter Claire via c.habets@dekuip.nl

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Projectleider Publiekscatering

Rotterdam

40 uur per week

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam