Maatschappelijk Trainer


Feyenoord is veel meer dan een voetbalclub. Al jarenlang zet Feyenoord zich in voor de stad Rotterdam en haar inwoners om iets terug te doen. Jaarlijks voorziet Feyenoord duizenden mensen van het spreekwoordelijke duwtje in de rug op het gebied van sport en talentontwikkeling. Ter uitbreiding van het team zoeken wij voor de afdeling Maatschappelijke Zaken per direct een gedreven Maatschappelijke Trainer (minimaal 12 uur).

Rotterdam

op basis van oproep

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, voorbereiden en uitvoeren van kwalitatief hoogwaardige sporttrainingen binnen de maatschappelijke projecten van Feyenoord. Van deze activiteiten verzorg je tevens de administratieve afhandeling. In deze functie ga je aan de slag bij de projecten Schoolsport Plus en Zuidblinkers. Het tonen van initiatief en proactief meedenken over de werving en enthousiasmeren van de deelnemers wordt gewaardeerd. Daarnaast heb je een gezonde en sportieve houding en uitstraling richting de deelnemers en de interne organisatie.

Wie ben jij?

Je staat stevig in je schoenen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als Maatschappelijk Trainer vind je het leuk om nieuwe contacten te leggen en beweeg je moeiteloos in elk gezelschap. Je toont interesse in anderen en legt contact op een manier die anderen prettig vinden. Je bent in staat om nieuwe dingen te bedenken in het verlengde van bestaande successen en draagt op creatieve wijze bij aan de ontwikkeling en voortgang van activiteiten. Je beseft dat je door het inzetten van sport de ontwikkeling van kinderen en jongeren positief kunt beïnvloeden.


Je bent flexibel, een echte teamspeler en je houdt in de samenwerking rekening met de standpunten van anderen. Je bent in staat om zaken van begin tot eind netjes af te maken en gaat ordelijk te werk. Daarnaast:  • Ben je een gedreven mbo- of hbo-student in de richting van social work, sociaal werk, CIOS/Sport en Bewegen, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen of een andere studie in soortgelijke richting;

  • Heb je aantoonbare ervaring als trainer/coach van sportlessen opgedaan in stage, vrijwilligerswerk ofwel door eigen sportervaring in bijvoorbeeld voetbaltrainingen;

  • Ben je in ieder geval op de maandag beschikbaar (hele dag) en aanvullend op dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 11:00 en 14:00.

Wat krijg je er voor terug?


  • Een salaris tussen de €13,00 en €16,00 per uur afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een personeelsseizoenkaart tegen fiscale bijtelling;

  • Een contract op oproepbasis waarin jij zelf kan aangeven hoeveel uren je wilt werken;

  • Een boeiende functie in één van de meest dynamische omgevingen van Rotterdam;

  • Een ontzettend leuk en energiek team waarbij je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

Interesse? Mooi.

Ben jij die energieke en gedreven Maatschappelijke Trainer of ken jij diegene? Reageer dan direct op deze vacature via de sollicitatielink.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

Medewerker

Account Manager New Business

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Teamleider Publiekscatering

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Coördinator Sportparticipatie Jongeren

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Fysiotherapeut Feyenoord Vrouwen 1

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Performance Trainer Feyenoord Vrouwen 1

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Projectleider CREW

Rotterdam

40 uur per week

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam