Maatschappelijk Trainer


Feyenoord is veel meer dan een voetbalclub. Al jarenlang zet Feyenoord zich in voor de stad Rotterdam en haar inwoners om iets terug te doen. Jaarlijks voorziet Feyenoord duizenden mensen van het spreekwoordelijke duwtje in de rug op het gebied van sport en talentontwikkeling. Ter uitbreiding van het team zoeken wij voor de afdeling Maatschappelijke Zaken per direct een gedreven Maatschappelijke Trainer (Min. 16 - Max. 24 uur).

Rotterdam

16 tot 24 uur per week

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam

De functie:

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, voorbereiden en uitvoeren van kwalitatief hoogwaardige sporttrainingen binnen de maatschappelijke projecten van Feyenoord. Van deze activiteiten verzorg je tevens de administratieve afhandeling. Het tonen van initiatief en proactief meedenken over de werving en enthousiasmeren van de deelnemers wordt gewaardeerd.
Daarnaast heb je een gezonde en sportieve houding en uitstraling richting de deelnemers en de interne organisatie.

Wij vragen:

Je staat stevig in je schoenen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als Maatschappelijk Trainer vind je het leuk om nieuwe contacten te leggen en beweeg je moeiteloos in elk gezelschap. Je toont interesse in anderen en legt contact op een manier die anderen prettig vinden. Je bent in staat om nieuwe dingen te bedenken in het verlengde van bestaande successen en draagt op creatieve wijze bij aan de ontwikkeling en voortgang van activiteiten. Je beseft dat je door het inzetten van sport de ontwikkeling van kinderen en jongeren positief kunt beïnvloeden. Je bent flexibel, een echte teamspeler en je houdt in de samenwerking rekening met de standpunten van anderen. Je bent in staat om zaken van begin tot eind netjes af te maken en gaat ordelijk te werk. Daarnaast: • Ben je een gedreven mbo- of hbo-student in de richting van social work, sociaal werk, CIOS/Sport en Bewegen, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen of een andere studie in soortgelijke richting; • Heb je aantoonbare ervaring als trainer/coach opgedaan in bijvoorbeeld je stage.

Wij bieden:

• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een personeelsseizoenkaart tegen fiscale bijtelling; • Een boeiende functie in één van de meest dynamische omgevingen van Rotterdam; • Een ontzettend leuk en energiek team waarbij je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

Sollicitaties:

Interesse? Mooi. Ben jij die energieke en gedreven Maatschappelijke Trainer of ken jij diegene? Reageer dan direct op deze vacature via de sollicitatielink.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Partymanager / Projectleider Horeca

Rotterdam

40 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Verkoopmedewerker

Rotterdam

24 tot 40 uur per week

MBO

Castore

Oproepkracht

Verkoopmedewerker (oproep)

Rotterdam

op basis van oproep

MBO

Castore