Maatschappelijk Trainer


Met een focus op Rotterdam-Zuid en jongeren voorziet Feyenoord jaarlijks duizenden mensen van het spreekwoordelijke duwtje in de rug op het gebied van sport, onderwijs en werkgelegenheid. Dat gebeurt vanuit de Afdeling Maatschappelijke zaken, ondersteund door de Feyenoord Foundation.

Rotterdam

op basis van oproep

HBO

Feyenoord Rotterdam

In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het:  • opstellen, voorbereiden en uitvoeren van kwalitatief hoogwaardige sporttrainingen binnen de maatschappelijke projecten van Feyenoord;

  • verzorgen van een zorgvuldige en nauwkeurige (administratieve) afhandeling van betreffende activiteiten;

  • tonen van initiatief en proactief meedenken over de werving en het enthousiasmeren van deelnemers;

  • hebben van een gezonde en sportieve houding en uitstraling richting deelnemers en de interne organisatie (voorbeeldfunctie).


Je staat stevig in je schoenen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als Maatschappelijk Trainer vind je het leuk om nieuwe contacten te leggen en beweeg je moeiteloos in elk gezelschap. Je toont interesse in anderen en legt contact op een manier die anderen prettig vinden. Je bent in staat om nieuwe dingen te bedenken in het verlengde van bestaande successen en draagt op creatieve wijze bij aan de ontwikkeling en voortgang van activiteiten. Je beseft dat je door het inzetten van sport de ontwikkeling van kinderen en jongeren positief kunt beïnvloeden.

Wij vragen:

Een gedreven en enthousiaste Maatschappelijk Trainer met een MBO+ opleiding in de richting CIOS/Sport en bewegen (niveau 4), ALO of Sociaal werk, en een pedagogische achtergrond. Daarnaast beschik je over aantoonbare ervaring als trainer/coach.

Je bent flexibel, een echte teamspeler en je houdt in de samenwerking rekening met de standpunten van anderen. Je bent in staat om zaken van begin tot eind netjes af te maken en gaat ordelijk te werk.

Wij bieden:


  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een personeelsseizoenkaart;

  • een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd.

  • een boeiende functie in een dynamische omgeving.

Sollicitaties:

In verband met de vraag naar geschikte Maatschappelijk Trainers staat deze vacature doorlopend uit. Ben jij die maatschappelijk betrokken trainer met passie voor sport die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature via de sollicitatiepagina.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Vacature Senior Mobiliteitsmanager (SMG)

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

MinMax

Maatschappelijk Trainer

Rotterdam

op basis van oproep

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Zelfstandig Werkend Kok

Rotterdam

24 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam