Klantenservicemedewerker


Ter versterking van de afdeling Service & Tickets zijn wij op zoek naar een servicegerichte, proactieve en gedreven Klantenservicemedewerker (7 tot 40 uur)

Rotterdam

7 tot 40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Jij bent het aanspreekpunt voor de Feyenoord supporter. Je geeft advies en biedt hulp bij vragen over kaartverkoop, de verschillende lidmaatschappen, vragen gelinkt aan onze Online Fanshop, en alle andere Feyenoord-gerelateerde zaken. Daarnaast verricht je belangrijke administratieve werkzaamheden rondom seizoen- en dagkaarten.

Je gaat werken in een uitdagende omgeving. Geen dag is hetzelfde en je houdt je bezig met allerlei verschillende vormen van klantcontact. In je werk staat één ding voorop; het helpen van de Feyenoord supporter!

De afdeling is volop in ontwikkeling. Vanwege de flexibele werktijden, bijvoorbeeld in de ochtend- of avonduren en in het weekend (ook wedstrijddagen), is deze baan uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een studie.

Wij vragen:

Iemand die zich in kan leven in vragen die Feyenoord supporters stellen. Ervaring in een soortgelijke klantcontactfunctie is wenselijk. In ieder geval beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, want jij bent het visitekaartje van onze club!

Verder kun je begrijpend lezen en ben je scherp en zorgvuldig in je werk. Je kunt snel en gemakkelijk overweg met computersystemen en je werkt in een hoog tempo. Daarnaast ben je per maand minimaal 2 zaterdagen of wedstrijddagen beschikbaar.

Wij bieden:

- een boeiende functie in een dynamische omgeving;
- goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
- een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd;
- meer dan de standaard callcenter functie;
- werkzaamheden voor minimaal 7 en maximaal 40 uur per week of minimaal 24 en maximaal 40 uur per week

Sollicitaties:

Ben jij deze enthousiaste persoon die flexibel inzetbaar is? Reageer dan vóór 31 oktober 2020 op deze vacature door je CV met sollicitatiebrief in te sturen via de sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Loop- en coördinatietrainer

Rotterdam

20 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

MinMax

Klantenservicemedewerker

Rotterdam

7 tot 40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

MinMax

Medewerker Webcare

Rotterdam

6 tot 40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Oproepkracht

Verkoopmedewerker Fanshop

Rotterdam

op basis van oproep

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam