Facility Manager


Wij zijn op zoek naar een ervaren, strategische maar ook hands on Facility Manager.

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Wij zijn op zoek naar iemand die letterlijk en figuurlijk bouwt aan het unieke ‘thuis van Feyenoord’. Samen met jouw team (12 fte) zorg je dat vastgoedbeheer, nieuwbouw, bouwkundige zaken, veldonderhoud, technische dienst en facilitaire services op topniveau zijn en blijven. Dit doe je op basis van een heldere strategische visie die jij samen met de directie formuleert. Je zorgt dat de werkprocessen in jouw afdelingen optimaal zijn beschreven.  

Inkoopmanagement is voor jou gesneden koek en je blinkt uit in proces- en projectmanagement. Jij bent tevens verantwoordelijk voor het goed functioneren van alle installaties in De Kuip. Als ervaren manager ben jij de verbindende factor tussen de organisatie en jouw afdelingen.

Wij vragen:

Wat breng jij ons?  • Een afgeronde technische of facilitaire opleiding op minimaal HBO-niveau (WO achtergrond heeft onze voorkeur);

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een facilitaire managementpositie op strategisch niveau in een grote evenementen- en /of sportorganisatie;

  • Ruime leidinggevende ervaring;

  • Ervaring met het aansturen van veranderprocessen, inkoop, projectmanagement en procesmanagement;

  • Meerjarige ervaring met het aansturen van (complexe) nieuwbouw- en verbouwingsprojecten en het opstellen, uitwerken en beheren van meerjaren-onderhoudsbegrotingen;

  • Ruime ervaring met beschrijven en optimaliseren van facilitaire processen;

  • Je bent analytisch, innovatief, creatief, ondernemend en stressbestendig;

  • Je bent communicatief sterk;

  • Je bent een stabiele, plezierige en betrouwbare partner om mee samen te werken.

Wij bieden:

Wij bieden jou:
Een belangrijke rol in een drukke, dynamische werkomgeving waarin de hectiek rondom voetbalwedstrijden en evenementen altijd voelbaar is, maar waar ook geldt: You’ll never work alone! Liefst 450 karaktervolle en bevlogen collega’s werken met elkaar samen en geven elkaar rugdekking als dat nodig is. We hebben allemaal hetzelfde rood-witte hart als jij.

Sollicitaties:

Solliciteren:
Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan vóór 31 juli 2019 op deze vacature via de sollicitatiebutton. Als je meer wilt weten over deze functie, neem dan contact op met Marjon Paalvast, Manager HR (m.paalvast@dekuip.nl).

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Allround IT Specialist

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Stadion Feijenoord

Medewerker

Facility Manager

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Content Creator

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Web & SEO/SEA Analist (m/v)

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam