Directiesecretaresse


Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters.

Voor het directiesecretariaat van Feyenoord Rotterdam N.V. zoeken we een ervaren, stressbestendige en gemotiveerde: DIRECTIESECRETARESSE (fulltime)

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Als directiesecretaresse ben je het eerste aanspreekpunt voor directiezaken. Je faciliteert de CFO en de CCO in hun werkzaamheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan het beheren van de mailbox en de agenda, het zelfstandig en op aanwijzing opstellen van correspondentie, het voorbereiden en notuleren van vergaderingen en het bewaken van toezeggingen en afspraken. Verder verzorg je het officemanagement binnen het secretariaat en vervang je jouw collega’s bij afwezigheid.

Wij vragen:

Je hebt een afgeronde en relevante opleiding op minimaal HBO niveau. Daarnaast heb je enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en voldoe je aan onze kerncompetenties klant-, kwaliteits- en resultaatgericht. Je bent integer, accuraat en kunt overzicht creëren en bewaken. Verder heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je in staat om op een juiste wijze te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden:

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd.
Een veeleisende en veelzijdige functie in een uiterst dynamische omgeving.

Sollicitaties:

Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan vóór 22 februari 2020 op deze vacature via de sollicitatiebutton. Als je meer wilt weten over deze functie, neem dan contact op met Ton Degenkamp, HR Adviseur (t.degenkamp@dekuip.nl).

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Directiesecretaresse

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Oproepkracht

Verkoopmedewerker Fanshop

Rotterdam

op basis van oproep

MBO

Feyenoord Rotterdam