Business Application Consultant


Feyenoord (anno 1908) is een van de grootste voetbalclubs in Nederland en geniet ook internationaal grote bekendheid. Feyenoord en Stadion Feijenoord zijn laatste jaren verregaand gedigitaliseerd en wij zullen blijven ontwikkelen om een ondernemende, innovatieve, effectieve en data gedreven onderneming te blijven waarbij de afdeling IT vanzelfsprekend een belangrijke rol speelt.

Wij zijn op zoek naar een junior/medior Business Application Consultant (fulltime).

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Wij zijn op zoek naar iemand die er voor zorgt dat IT die belangrijke factor in het functioneren en de groei van onze organisatie is en blijft. Dit doe je door mee te denken over het ontwerp, het (uit)bouwen van bestaande applicaties, het begeleiden van de implementatie en het trainen van de eindgebruikers. Tevens denk je na over de gevolgen voor andere, gekoppelde systemen en help je bij het verder integreren van de diverse systemen. Deze systemen en koppelingen daartussen bevinden zich met name in het Microsoft Dynamics en .NET terrein. De complexiteit ligt met name in het samenbrengen van verschillende disciplines binnen Feyenoord Rotterdam en Stadion Feijenoord.


Ontwerpen


Vanuit jouw expertise ben je het aanspreekpunt voor de verschillende afdelingen als het gaat om automatisering en het verbeteren van processen. Jij hebt hierin een leidende rol om ervoor te zorgen dat de échte behoefte goed duidelijk is, dat het ontwerp goed aansluit bij deze behoefte en dat dit past binnen de rest van de organisatie. Je staat binnen de organisatie bekend als de expert op jouw vakgebied en laat dit zien in je resultaten.


Bouwen


Zodra de behoefte in kaart is gebracht, is het aan jou de taak dit te realiseren. Dit kan zowel door jezelf gedaan worden als door het aansturen van leveranciers. Hierbij maak je gebruik van je kennis op gebied van MS Dynamics, .NET, SQL, C#, XSLT of hetgeen jou goed ligt. Je poogt hierbij zoveel mogelijk consistentie te bereiken en maakt gebruik van de kennis van je (directe) collega’s.


Testen, trainen en implementeren


Na de bouw zorg je voor een gedegen (regressie) test. Hierbij weet je goed welke uitzonderingen mogelijk zijn en zorg dat je dat aan alles is gedacht. Je zorgt dat de business zelf kan testen en ondersteund extra waar nodig. Hiermee zorg je voor een soepele implementatie waarbij de nieuwe functionaliteiten geen onbedoelde effecten hebben in het bestaande proces.


Integreren


Tijdens of na de implementatie ben je ook bezig met het integreren van de nieuwe functionaliteit of het nieuwe systeem in het bestaande applicatielandschap. Je levert hier in meer of mindere mate een bijdrage aan door je kennis van het datamodel van jouw systemen of het daadwerkelijk programmeren van API’s.

Wij vragen:


 • Je bent zelfstandig, een ‘self-starter’ en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

 • Je bent resultaatgericht en hebt een groot probleemoplossend vermogen;

 • Je durft vragen te stellen en bent open en eerlijk over de geleverde prestaties;

 • Je werkt gestructureerd en bent in staat overzicht te bewaren;

 • Je bent flexibel, stressbestendig en in staat effectief meerdere (en wisselende) taken naast elkaar uit te voeren;

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, maar bij voorkeur een academische achtergrond;

 • Je hebt een IT mindset en maakt je snel nieuwe kennis op dit vlak eigen.

 • Je hebt (diepgaande) kennis en werkervaringen op meerdere van de volgende gebieden: MS NAV, MS Dynamics 365 CRM, Azure, SQL, databases, development, ETL, functioneel applicatiebeheer, (web) interfaces, web technologie, app development, Logic Apps en .NET of je kunt aannemelijk maken dat je je dit op basis van andere ervaring snel eigen zal maken.

Wij bieden:

Een belangrijke rol in een drukke en dynamische werkomgeving waarin de ‘thrill’ rondom voetbalwedstrijden en evenementen altijd voelbaar is. Hierbij heb je veel vrijheid in het uitvoeren van de functie en het professionaliseren van de afdeling. Je komt in een omgeving waar ontwikkeling belangrijk is en waar een open en informele sfeer hangt. You’ll never work alone! Liefst 450 karaktervolle en bevlogen collega’s werken met elkaar samen en geven elkaar rugdekking als dat nodig is. We hebben allemaal hetzelfde rood-witte hart als jij.


Tevens bieden wij onder andere: • één seizoenkaart gratis en een tweede seizoenkaart tegen fiscale bijtelling;

 • 25 vakantiedagen per jaar;

 • 8% vakantietoeslag;

 • Reiskostenvergoeding van EUR 0,19 per kilometer (met een maximum van EUR 200,-- per maand, of vergoeding van reiskosten openbaar vervoer met een maximum van EUR 250,-- per maand);

 • Pensioen op basis van een beschikbare premieregeling, met een zeer lage eigen bijdrage van 1% in de premie;

 • Aantrekkelijke kortingen bij onze partners;

Sollicitaties:

Ben jij of ken jij onze nieuwe Business Application Consultant? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatielink.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

(Facilitair) Spelersbegeleider

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Cameraman/-vrouw Feyenoord Academy

Rotterdam

40 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Projectleider Horeca

Rotterdam

40 uur per week

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Coördinator Rondleidingen

Rotterdam

32 tot 40 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

Oproepkracht

Rondleider

Rotterdam

op basis van oproep

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Verkoopmedewerker

Rotterdam

24 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Sales Manager (Stadion Meeting & Events)

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Stadion Feijenoord

Medewerker

HR Consultant (CREW)

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Oproepkracht

Vakantiekracht Magazijn - Fulfilment

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Business Application Consultant

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

B2B Marketeer Sales

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

MinMax

Maatschappelijk Trainer

Rotterdam

op basis van oproep

HBO

Feyenoord Rotterdam