Beheerder Feyenoord Hub


Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Aan die supporters en de stad Rotterdam heeft de club veel te danken. Al jarenlang zet Feyenoord zich dan ook in om voor de stad, haar inwoners en de Feyenoord-supporters iets terug te doen. Met een focus op Rotterdam-Zuid en jongeren voorziet Feyenoord jaarlijks duizenden mensen van het spreekwoordelijke duwtje in de rug op het gebied van sport, onderwijs en werkgelegenheid. Dat gebeurt vanuit de Afdeling Maatschappelijke Zaken, ondersteund door de Feyenoord Foundation.

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Binnen ons team Sport & Gezondheid en onder leiding van de Coördinator School- en Wijksport ben jij verantwoordelijk voor het facilitair beheer van de Feyenoord Hub. Je weet als geen ander hoe je jong en oud in beweging kunt krijgen. Je bent bekend met het programmeren van sportactiviteiten, bewaakt de planning hiervan en je kent de sportpartners en basisscholen in de Afrikaanderwijk.


Je stelt zelfstandig kwalitatief hoogwaardige jaarplannen op en werkt deze uit tot een praktische planning, inclusief het beheer van het bijbehorende budget. Je werkt nauw samen met omliggende scholen, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties en bent medeverantwoordelijk voor het activiteitenaanbod vanuit de Hub.

Wij vragen:

Een gedreven, zelfstandige, facilitaire kanjer met passie voor sport. Je hebt een HBO opleiding (bijvoorbeeld HBO Facilitaire Dienstverlening) en ongeveer 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.


Rotterdam-Zuid (de Afrikaanderwijk) is bekend terrein voor je en je spreekt de taal van de mensen die er wonen. Je hebt er geen problemen mee om een deel van de werkzaamheden uit te voeren buiten reguliere kantoortijden om, dus ook ’s avonds en in de weekends.

Wij bieden:


  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een personeelsseizoenkaart);

  • een contract op basis van bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd;

  • een boeiende sportieve functie in een dynamische omgeving.

Sollicitaties:

Ben jij deze veelzijdige kandidaat passie voor sport, onderwijs en facilitaire dienstverlening?
Reageer dan uiterlijk 20 januari 2019!


 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

MinMax

Verkoopmedewerker Fanshop

Rotterdam

16 tot 24 uur per week

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam

Oproepkracht

Verkoopmedewerker Fanshop

Rotterdam

op basis van oproep

MBOHBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Functioneel Applicatiebeheerder

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Stadion Feijenoord

Medewerker

Beheerder Feyenoord Hub

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam