Bedrijfsleider Fanshop


Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters.

Voor één van onze Fanshops zoeken wij per direct een ervaren en daadkrachtig Bedrijfsleider Fanshop.


Zie jij jezelf als de organisator van onze Fanshop en begeleider van een team van verkoopmedewerkers? Houd jij van doelen stellen en targets halen, en heb je affiniteit met Feyenoord? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Rotterdam

40 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam

In deze functie stel je werkprocedures en roosters op en verzorg je de communicatie hierover. Je werkt mee in de shop en je draagt zorg voor de dagelijkse afdracht van de dagopbrengst. Je neemt klachten in behandeling en hebt regelmatig overleg met de Coördinator Fanshops.

Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van de winkel, de presentatie van de artikelen en het schoonhouden van de gepresenteerde artikelen. Ook zie je er op toe dat de winkel wordt schoongehouden en ben je verantwoordelijk voor de representativiteit van jouw medewerkers.

Het assisteren bij het werven en selecteren van geschikte medewerkers is tevens onderdeel van jouw functie. Je coacht en begeleidt medewerkers naar een hoger niveau.

Wij vragen:

Een enthousiaste, gemotiveerde bedrijfsleider met een commerciële opleiding op minimaal MBO-niveau. Affiniteit met Feyenoord is een pré. Je hebt tenminste 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent contactvaardig, administratief goed onderlegd en je beschikt over leidinggevende capaciteiten.

Verder presteer je goed onder druk, ben je creatief en ga je gestructureerd en accuraat te werk.

Wij bieden:

Een gevarieerde job in een dynamische club waar geen dag hetzelfde is;
Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uiteraard een seizoenkaart.

Sollicitaties:

Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan vóór 31 januari 2020 op deze vacature via de sollicitatiepagina.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Oproepkracht

Verkoopmedewerker Fanshop

Rotterdam

op basis van oproep

MBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Bedrijfsleider Fanshop

Rotterdam

40 uur per week

MBO

Feyenoord Rotterdam