Assistent Business Relations & Partnerships


Voor de Afdeling Business Relations & Partnerships zoeken wij per direct een Assistent Business Relations & Partnerships (32-40 uur per week).

Rotterdam

32 tot 40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

In deze functie ben je, onder leiding van de Manager Business Relations & Partnerships, verantwoordelijk voor de backoffice taken op de afdeling Business Relations & Partnerships. Je bent in staat om de rechten van de Partners te beheren en te verwerken in de systemen, daarnaast zorg je voor de afhandeling van contracten (o.a. mede opstellen, de juridische check en de verdere administratie). Je bewaakt de (administratieve) processen waardoor de afdeling goed kan functioneren.


Daarnaast organiseer jij (mede) de evenementen voor de Business Relations (Feyenoord Business Club) alsmede de collectieve Partnermeetings en evenementen voor de groep investeerders. Organisatie van A-Z, waaronder o.a. wordt verstaan het boeken van locaties, catering en overige zaken. Het beheer van het budget en zorgdragen voor een vlekkeloze financiële afhandeling maken onderdeel uit van dit takenpakket.


Je hebt bewezen ervaring in een, bij voorkeur, commerciële backoffice rol en je bent accuraat en representatief. Daarnaast toon je initiatief en is het organiseren van B2B-events jou op het lijf geschreven. Stressbestendigheid en flexibiliteit zijn op jou van toepassing, waardoor wij in wisselende opstandigheden kunnen rekenen op het gewenste resultaat.

Wij vragen:

Een gedreven en enthousiaste HBO-er met een relevante opleiding en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Werkervaring in een dynamische omgeving is een pre.


Je bent contactvaardig, assertief en hebt een commercieel ondersteunende drive. Uiteraard voldoe je aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant-, kwaliteit- en resultaatgericht.

Wij bieden:


  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

  • een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd;

  • een boeiende functie in een dynamische omgeving;

  • goede begeleiding on the job met ruimte voor eigen initiatief

Sollicitaties:

Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het Sales vak? Laat dan vóór 12 augustus 2022 je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Projectcoördinator Marketing Technology

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Accountmanager Business Partnerships

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Assistent Business Relations & Partnerships

Rotterdam

32 tot 40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

BI Specialist

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Oproepkracht

Verkoopmedewerker

Rotterdam

op basis van oproep

MBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Medewerker Veldonderhoud

Rotterdam

40 uur per week

MBO

Stadion Feijenoord