Allround IT Specialist


Feyenoord Rotterdam en Stadion Feijenoord doorlopen al enkele jaren een gezamenlijk traject van verregaande digitalisatie. Het belang en de rol van IT en de verantwoordelijkheden en taken van de IT afdeling groeien dagelijks met deze ontwikkeling mee.

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Stadion Feijenoord

Wij zijn op zoek naar iemand die er voor zorgt dat IT daadwerkelijk een belangrijke factor in het functioneren en de groei van onze organisatie is en blijft. Je zorgt er voor dat de IT systemen dagelijks doen wat ze moeten doen en aansluiten bij de wensen en behoefte van de organisatie. Jij regelt dat je collega’s ongestoord hun werk kunnen doen en de meerwaarde van IT ervaren. Je ondersteunt en helpt de medewerkers - op IT gebied - bij het uitvoeren van hun taken. Je adviseert en inspireert het management en je collega’s over nieuwe en innovatieve toepassingen van (bestaande) IT systemen en speelt een belangrijke rol bij de implementatie en het onderhoud hiervan.

Wij vragen:

Wat breng jij ons?

Je bent zelfstandig, een ‘self-starter’ en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

Je bent resultaatgericht en hebt een groot probleemoplossend vermogen;

Je werkt gestructureerd en bent in staat overzicht te houden en structuur aan te brengen in een dynamische (hectische) omgeving; je maakt SMART afspraken en komt deze na;

Je bent communicatief sterk, weet (snel) wat er in de organisatie speelt en je kunt hiernaar handelen;

Je bent flexibel, stressbestendig en in staat meerdere (en wisselende) taken naast elkaar uit te voeren;

Je hebt afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau, maar een WO achtergrond heeft onze voorkeur;

Je hebt diepgaande kennis en aantoonbare succesvolle werkervaringen op ten minste drie van de volgende gebieden: Azure, business intelligence, databases, development, ETL, functioneel applicatiebeheer, informatiemanagement, (web) interfaces, MS Dynamics 365 CRM, MS NAV, (IT) projectmanagent, SQL en/of webtechnologie;

Wij bieden:

Een belangrijke rol in een drukke, dynamische werkomgeving waarin de hectiek rondom voetbalwedstrijden en evenementen altijd voelbaar is, maar waar ook geldt: You’ll never work alone! Liefst 450 karaktervolle en bevlogen collega’s werken met elkaar samen en geven elkaar rugdekking als dat nodig is. We hebben allemaal hetzelfde rood-witte hart als jij.Dat wij voor deze veeleisende en verantwoordelijke job goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden spreekt voor zich.

Sollicitaties:

Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan vóór 31 juli 2019 op deze vacature via de sollicitatiebutton. Als je meer wilt weten over deze functie, neem dan contact op met Ton Degenkamp, HR Adviseur (t.degenkamp@dekuip.nl mailto:t.degenkamp@dekuip.nl).

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Allround IT Specialist

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Stadion Feijenoord

Medewerker

Facility Manager

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Content Creator

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Web & SEO/SEA Analist (m/v)

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam