Accountmanager Business Partnerships


Voor de Afdeling Business Relations & Partnerships zoeken wij per direct een Accountmanager Business Partnerships (40 uur per week).

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

In deze functie ben je, onder leiding van de Manager Business Relations & Partnerships, verantwoordelijk voor het realiseren van een optimaal financieel resultaat door het behouden en onderhouden van bestaande relaties en actief genereren van new business met betrekking tot de partners, suppliers en business relations van Feyenoord.


In jouw functie heb je een goed beeld van bedrijven die actief zijn in sportsponsoring, je houdt relevante actuele ontwikkelingen in het bedrijfsleven in de gaten en hebt jouw vizier scherp op potentiële partners voor Feyenoord. Je ontwikkelt snel een goed gevoel voor de voorwaarden in contracten die zowel voor Feyenoord als voor de partners en suppliers leiden tot een basis voor een langdurige relatie.


Je hebt bewezen ervaring in commerciële trajecten die vragen om een combinatie van scherpe onderhandelingsvaardigheden en goed relatiebeheer. Bovendien ben je in staat om intern met diverse afdelingen op een goede manier contact te onderhouden, zodat hun betrokkenheid bij deze trajecten geborgd is.


Op strategisch gebied denk je mee over de manier waarop Feyenoord zich op de lange termijn onderscheidt op zakelijk gebied. Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van een (deel)begroting en het realiseren van de afdelingsdoelstellingen in het jaarplan, waaronder het afdelingsbudget.

Wij vragen:

Een gedreven en enthousiaste HBO-er met een relevante opleiding (richting commerciële economie) en minimaal 7 tot 10 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Werkervaring in een dynamische omgeving is een must.


Verder zit het ondernemerschap je in het bloed. Je bent contactvaardig, assertief en hebt een commerciële drive. Uiteraard voldoe je aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant-, kwaliteit- en resultaatgericht.

Wij bieden:

• goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd;
• een boeiende functie in een dynamische omgeving;
• goede begeleiding on the job met ruimte voor eigen initiatief

Sollicitaties:

Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het Sales vak? Laat dan vóór 12 augustus 2022 je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure

“Het is ideaal dat ik elke dag met sport bezig ben en werk in een omgeving waar mensen een gezamenlijke passie hebben. Dit geeft mij veel energie.”

Rick
Coördinator Fysieke Training

Medewerker

Projectcoördinator Marketing Technology

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Accountmanager Business Partnerships

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Assistent Business Relations & Partnerships

Rotterdam

32 tot 40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

BI Specialist

Rotterdam

40 uur per week

HBO

Feyenoord Rotterdam

Oproepkracht

Verkoopmedewerker

Rotterdam

op basis van oproep

MBO

Feyenoord Rotterdam

Medewerker

Medewerker Veldonderhoud

Rotterdam

40 uur per week

MBO

Stadion Feijenoord